7 Kasım 2007 Çarşamba

ÇARŞI Dokuza da karşı!

Beşiktaş dün gece Liverpool'a 8-0 yenilerek hezimet yaşadı ve hepimizi kahretti. Bu skorla Avrupa Kupaları'nda kendi tarihinin en farklı skorlu yenilgisini alırken, Şampiyonlar ligi tarihinde de bir rekora imza atmış oldu. Maçtan sonra Başkan Demirören'in tansiyonu düşerken Ertuğrul Sağlam'ın da istifasını sunduğu söylentileri yayıldı. Fenerbahçe maçından sonra Başkanın söylediği "PAF takımla çıkacağız" sözüne gönderme yapan Beşiktaş taraftarı "PAF ile çıksak daha iyi olurdu" dedi. Maçın ardından elbette espriler de yapılmaya başlandı. Her ne kadar dünkü yenilgi herkes gibi benim de içimi çok acıttıysa da şu espriyi de paylaşmadan geçemeyeceğim.

BJK Başkanı Demirören, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçerek büyük takım olduklarını söyledi ve UEFA'da hakkımızı koruyamayan Şenes Erzik istifa etmezse, Markus MERK düdüğünü asıp hakemliği bırakmazsa Marsilya Maçına Minik takımla çıkacaklarını ekledi.

Galatasaray'da Chealsea'den beş yiyerek UEFA Kupası'na itildiği sene bu kupayı almıştı. Fenerbahçe ise ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde grupları sıfır puan ile tamamlayarak bir başka rekora imza atmıştı.

Hiç yorum yok: